top of page
  • w-googleplus
  • Twitter Clean
  • w-facebook

Liikkumisen elämäntyyli alkaa täältä

Movement lifestyle on enemmän kuin elämäntapa

 

Kun haluat tarjota keholle ja mielelle optimaalisen ympäristön kehittyä ja palautua!

 

Movement Lifestyle tarjoaa kokonaisvaltaisen läpileikkauksen monipuolisen liikkeen, palautumisen ja arkeen integroitujen tapojen hyödyistä. Tarjoamme sinulle erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla opit luomaan tapoja, jotka auttavat hyvinvoinnin edistämisessä ja uusien taitojen oppimisessa.

Valitse omiin tarpeisiin sopiva vaihtoehto

01

MOveMENT on yksittäinen tapaaminen joko livenä, tai etänä. Tapaamisen aikana keskitytään sinulle tärkeiden osa-alueiden kehittämiseen. 

02

Movement Sun on kokonainen päivä tutustumista monipuolisen liikkeen maailmaan. Voit varata oman päivän, tai valitse avoimista tapahtumista itsellesi sopivan vaihtoehdon

03

Movement Weekend on monille tuttu edellisistä jo lähes kymmenen vuoden ajalta. Movement Weekend tarjoaa 2-3 -päiväisen kokemuksen, jossa monipuolisen liikkumisen merkitystä omaan fyysiseen ja mentaaliseen terveyteen pyritään lähestymään useista eri näkökulmista. Tapahtumia järjestetään 1-3 kertaa vuodessa

04

Movement Week on yhdistelmä aktiivista elämäntyyliä ja lomanviettoa. 5-10 päivää kestävät tapahtumat toteutetaan yhteistyössä eri lomajärjestäjien kanssa ja tapahtuma sisältää päivittäiset yhteiset harjoitukset ja paljon vapaa-aikaa nauttia ympäristöstä sekä vieraasta kulttuurista. 

74904dbo.jpeg

Movement 

Lifestyle 

antaa suunnan

ja keinot päästä perille!

OTA TESTIIN 

bottom of page