top of page

Movement Sun - päivä joka saattaa muuttaa loppuelämäsi!

Tavoitteenamme on tuoda tietoa terveellisestä ja monipuolisesta harjoittelusta, ravinnosta ja stressinhallinnasta järkevässä ja helposti omaksuttavassa muodossa. Alta löydät muutamia päälinjauksia ja linkkejä, joilla pääset hyvin vauhtiin. Kerro meille mistä toivot lisätietoja, jotta voimme kehittää sivuja sisältöineen!

Jukka-Rajala2855.jpg
Elämänlaatua parantavat tavat 

 

Harjoittelu ja päivittäin tehtävä liike on monella tapaa hyvinvoinnin perusta. Tämä voi tarkoittaa hyvin tavoitteellista harjoittelua, tai yhtä hyvin terveyteen ja toimintakykyyn pyrkivää elämäntyyliä, jossa liike on osa luonnollista arkea. Ilman toimivia tapoja, hienostikin alkaneet matkat jäävät liian usein hyvin lyhyiksi kokeiluiksi. Tässä tapauksessa tieto ei lisää tuskaa, vaan lisää mahdollisuuksiasi onnistua. 

 

Tarjoamme tiiviin paketin tapojen taustatekijöistä ja annamme toimivia työkaluja uusien (hyvien) tapojen rakentamiseen. 

Taitoharjoittelu 

Taitojen ohjelmointikieli on toistot. Mitä enemmän pystyt tekemään toistoja keskittyneessä mielentilassa, sen nopeammin kehityt. Virheet kuuluvat prosessiin ja ovat itseasiassa mahdollisesti tärkein tekijä oppimisessa. Tarjoamme tiiviin paketin, joka opettaa sinulle miten optimoida uusien taitojen opettelu. 

_MAR5802.jpg
Motoriset kyvyt määrittää yksilöllisen tason 

Voima, notkeus, koordinaatio, nopeus, ketteryys ja kestävyys ovat kaikki tärkeitä ominaisuuksia. Terveessä kehossa nämä muodostavat tasapainoisen kokonaisuuden, joka tukee yksilöllisiä tarpeita. Erilaiset harrastukset, työ ja arki luovat meille jokaiselle yksilölliset tarpeet, joiden mukaan meidän tulee huolehtia kunkin kyvyn tasosta. Liian yksipuolinen tekeminen jättää jälkensä, joka saattaa ilmetä vasta vuosien päästä. Opi kuuntelemaan kehosi viestejä ja toimia niiden pohjalta itsellesi oikealla tavalla. Meidän ei tarvitse olla kaikessa tasaisen hyviä, kunhan sopiva balanssi löytyy. Tämä balanssi on jokaisella hieman erilainen. 

Lepo ja palautuminen 

Terveellinen ravinto tulisi on tärkeä osa palautumista, mutta ei suinkaan ainoa asia. Itseasiassa palautuminen alkaa jo ennen harjoitusta ja tekemällä muutamia pieniä muutoksia kokonaisuuteen, pystyt todennäköisesti kehittämään kykyäsi palautua raskaistakin ajanjaksoista. Oli sitten kyse harjoittelun, tai arjen tuomasta stressikuormasta. One size fits all - ajatusmalli ei useinkaan toimi, mutta tietyt periaatteet auttavat meitä jokaista, vaikka lopullinen malli tuleekin kyetä rakentamaan omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan. 

 

_MG_3973.jpg
Kerro meille tarpeesi ja me mietimme sinulle sopivan kokonaisuuden 

Tällä sivulla esittelimme hyvin pinnallisesti mitä tarjoamme. Kaikkein parhaan käsityksen palveluistamme saat kun laitat meille viestiä ja kerrot tarpeistasi! Movement Sun on suunniteltu yksipäiväiseksi tapahtumaksi joka voi sisältää luentoja, harjoittelua, yhteisiä keskusteluita ja siihen voidaan tarpeen mukaan lisätä esimerkiksi palauttavia rentoutushetkiä.  Tapahtuma voidaan järjestää joko sinun omissa tiloissa, tai etsiä tilanteeseen sopiva paikka, jossa tapahtuma olisi optimaalista järjestää. 

bottom of page