top of page

Tätä kaikkea ja paljon enemmän

Kyse on sinusta

Sinulla on tarve ja ainakin osittain sen vuoksi olet löytänyt tänne. Tervetuloa! 

Olit mahdollisesti tietoinen meistä jo aikaisemmin, tai ehkäpä tämä on ensimmäinen kerta kun löysit meidät. Joka tapauksessa on hienoa kun saimme sinulta tämän lyhyen hetken.

Täältä sivulta löydät tiivistetysti tietoa tarjoamistamme palveluista, jolle olemme antaneet nimen Movement Lifestyle.

 

Jokainen muutos lähtee yksittäisestä hetkestä. Hetkestä joka saa sinut pysähtymään. Se hetki saattaa olla yksittäinen video somessa, tai lause keskustelun lomassa. Uskon sinulla olleen montakin näitä hetkiä. Ainakin itsellä on ollut. Kun kiinnitämme huomiota tähän hetkeen, syntyy mahdollisuus oppia uutta joko itsestä, itse aiheesta ja usein näiden välisestä suhteesta toisiinsa.

 

Usein jatkamme matkaa huomaamatta näitä hetkiä, mutta aika-ajoin jokin saa meidät havahtumaan. Juuri tällainen yksittäinen pysähdys aiheen ympärille voi tarjota jotain niin ikimuistoista, ettei sen jälkeen ole paluuta entiseen.

Työkalut omien tarpeiden mukaan 

Meillä on kaikilla omat tarpeemme ja kaikkiin tarpeisiin emme ole välttämättä löytäneet sopivia työkaluja. Tietyt työkalut tarjoavat mahdollisuuden muokata ympäristöämme (sisäistä ja ulkoista), toisenlaiset työkalut taas jotain muuta, kuten käyttäytymistämme joka on paljon haastavampi ja enemmän aikaa vaativa. 

Tärkeimmät muutokset ovat harvoin massiivisia, jonka vuoksi emme ehkä näe ja ymmärrä niiden pitkän aikavälin vaikutuksia. Usein jopa luovumme niistä, koska koemme ne hyödyttömiksi. Miljoonan dollarin kysymys onkin:

miten tietää milloin jokin tietty asia on se, josta kannattaa pitää kiinni? 

 

Ensimmäinen ja mahdollisesti tärkein oppi on kyky keskittyä. Kun annat huomiosi asialle, luot mahdollisuuden löytyy vastauksen tuolle arvokkaalle kysymykselle. Vastaus saattaa tulla nopeasti, tai viedä jopa vuosia. Parhaat asiat jäävät mukaamme loppuelämäksi kunhan ensin opimme arvostamaan sen listamme kärkeen.

Huolehtimalla siitä, että olemme näistä asioista tietoisia, varmistamme että ne ovat juuri niitä jotka alunperin halusimme mukaan.

 

Tapamme kertovat paljon itsestämme. Sen vuoksi Movement Lifestylen kokonaisuutta kantava selkäranka syntyy tavoista. Tapojen avulla me luomme tulevaisuuden jollaisen haluamme. Ehkä sinäkin aloitat tavoista?  

48395076_10156986831127958_8080864835803283456_o.jpg
Brown and Green Creative Graphic design Method Graph.jpg

Mistä liikkeelle?

Olemme kehittäneet palvelukokonaisuuden jolla toivon mukaan pystymme tarjota juuri sopivan avun kaikille sitä etsiville. Ehkä tarvitset yksilöllistä apua, jolloin MOveMENT on sinulle sopiva valinta. Sen avulla voimme kartoittaa tarpeesi ja ohjeistaa sinua oikeaan suuntaan.  

Yksin vain yhdessä? 

Olemme kehittäneet yksilövalmennuksen rinnalle useita vaihtoehtoja joiden avulla harjoittelu on muutakin kuin yksi harjoitus muiden joukossa. Yhteisössä on voimaa ja sen vuoksi erilaiset Movement -tapahtumat voivat tarjota selkeiden työkalujen lisäksi inspiraatiota ja motivaatiota pitkiksi ajoiksi. 

Movement Sun, Movement Weekend ja Movement Week tuovat monipuolisen liikkumisen kaikkien saataville. On sitten kyse yhdestä päivästä, viikonlopusta, tai kokonaisesta viikosta. 

Koulutusta kaipaavat saavat eniten höytyä Movement Coach -koulutusohjelmasta, tai Movement Transaction -summitista. 

_MG_3973.jpg
bottom of page