top of page
Movement-Coach-tuotekuva.jpg

ILMOITTAUDU MUKAAN KOULUTUKSEEN 

 

LISÄTIETOJA
jukka@compactfit..com
Tel: 0400 866 072

  • Instagram
  • Facebook

Your details were sent successfully!

Movement Coach

Seuraava koulutus alkaa maaliskuussa 2023. Ilmoittaudu mukaan!  

Koulutuskokonaisuus muodostuu neljästä viikonlopusta, joiden aikana syvennytään monipuolisen liikkumisen tärkeimpiin osa-alueisiin.

Koulutussisältö on alansa kattavin tarjoten laajan ymmärryksen kehonpainolla harjoittelusta, liikkuvuusharjoittelusta ja niiden yhdistämisestä eri tavoin, sekä soveltamista erilaisiin tilanteisiin. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi Movement -harjoittelun perusteita joiden avulla löydät uudenlaisen tavan kokonaisvaltaiseen harjoitteluun. 

Movement Coach -koulutuksissa opittuja asioita voidaan hyödyntää omassa työssään itselleen toimivassa muodossa, kehittäen itsensä näköisen kokonaisuuden. Liikettä on loputon määrä ja vaikka koulutuksessa on todella kattava sisältö, sekä osa opeteltavista asioista on todella haastavia, voidaan silti puhua monipuolisen liikkeen perusteista, jotka antavat oikeanlaisen alustan erilaisiin tarpeisiin. Ammattitaitoisissa käsissä opittuja taitoja ja tietoa voidaan hyödyntää huippu-urheilussa, kuntoutuksessa ja kuntoilijan arjessa liikkeen lisäämiseen!  

Kenelle koulutus soveltuu?

Koulutuksen on käynyt jo useat sadat liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaiset joko livenä tai verkkokoulutuksena. Mukana on iso liuta omaksi iloksi harjoittelevia, joten koulutukseen osallistuminen ei edellytä työskentelyä liikunta-, tai kuntoutusalalla. Sisällöstä on suurta hyötyä myös oman harjoittelun kehittämiseen ja koska koulutus on hyvin käytännön painotteinen, paras oppiminen tapahtuukin oman oppimisen myötä. Kun opit harjoitteen / taidon itse, ymmärrät sen yksityiskohtia aivan eri tasolla. Jo perusteiden osaaminen on usein riittävä, joten meidän ei tarvitse olla ammattilaisia kaikessa. :)

Koulutus soveltuu kaikille, joilta löytyy aito halu oppia ja syventää osaamistaan!

 

Koulutuksen sisältö

- Kehonpainoharjoittelun perusteet -teoria

- työntävät harjoitteet

- vetävät harjoitteet

- keskivartaloharjoitteet

- Rengasharjoittelun perusteet

- Päivittäiset harjoitteet ja niiden hyödyntäminen arjessa

- Suorin käsin voima -harjoitteet (SAS - Straight Arm Strength)

- Movement -harjoitteet (liikeyhdistelmät) 

- Käsilläseisonnan perusteet

- Ohjelmoinnin perusteet

- Liikkuvuusharjoittelun ja venyttelyn perusteet - teoria 

- pariharjoitteet

- Liikkuvuusharjoittelu harjoitteet

- Harjoittelun Flow -tila

- taitoharjoittelu

 

VERKKOMATERIAALIT JÄÄVÄT OPPILAIDEN KÄYTTÖÖN KOULUTUKSEN PÄÄTYTTYÄ!

bottom of page